A gyöngysor mint erotikus segédeszköz

A gyöngysor mint erotikus segédeszközManapság már rengeteg erotikus segédeszköz között válogathatunk, mindenki megtalálhatja azokat az eszközöket magának, melyeket szívesen használ. Az egyik ilyen segédeszköz a gyöngysor, erről lesz szó cikkünkben.

A gyöngysor, más néven anál golyó vagy análfüzér, egy olyan segédeszköz, melyet, a nevével ellentétben, számos különböző terület izgatására, kényeztetésére lehet használni. Arra azért érdemes ügyelni, hogy érdemes nem ugyanazt a gyöngysort használni mindenhol, hanem inkább másik területre szerezzünk be egy másik füzért a higiénia miatt.

A gyöngysoroknak több feladata is van, az előjáték és az aktus során egyaránt használható, élvezhető játékszerről van szó. Előnyei közé tartozik, hogy segít az orgazmus fokozásában, valamint az aktus meghosszabbításában. Gyakran a hölgyekhez társítják ezt a kiegészítőt, de mindenki bátran használhatja.

A megfelelő gyöngysor kiválasztására érdemes viszont odafigyelni, sok függ ugyanis ettől. Kezdőként érdemes kisebb, rezgés nélküli füzéreket választani, az ismerkedéshez, igények felméréséhez ezek tökéletesek. Egy kis gyakorlás után aztán lehet nagyobb, motoros eszközöket is választani az élvezetek fokozásáért.

Ahogy a legtöbb segédeszköznél, úgy a gyöngysoroknál is ügyelni kell a biztonságos használatra és a megfelelő higiéniára. Mindenképpen javasolt síkosítót használni, a tisztításhoz pedig érdemes segédeszköz tisztítót beszerezni.